List of active policies

Name Type User consent
Avís legal Privacy policy All users
Informació sobre cookies Third parties policy All users
COVID-19 2021/22 Site policy All users

SummaryFull policy

Avís legal

Amb la finalitat de complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els seus usuaris, els informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que aquesta pàgina Web és propietat de la Fundació Privada Elisava Escola Universitària (d'ara endavant ELISAVA) amb NIF nº G-63210215 i domicili en La Rambla, 30-32, 08002 Barcelona i Inscrita en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT) amb el codi 08070210 mitjançant Decret publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el 07/08/1995. Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l'e-mail en elisava@elisava.net o trucant al telèfon + 34 93 317 47 15 Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta Web. L'accés a la nostra pàgina Web per part de l'USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents al moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI al moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i es sotmet expressament a aquestes condicions generals d'ús. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar i operar per mitjà d’aquesta web. El subministrament de dades personals a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar. A qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.


A. Propietat Intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges i codis font són propietat d'ELISAVA o de tercers, dels quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. L'usuari únicament té dret al seu ús privat, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular. ELISAVA és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d'aquesta marca sense la nostra deguda autorització. L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci. Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.


B. Condicions d'Accés

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, determinats serveis com l'accés al Campus Virtual són d'accés restringit a determinats usuaris i requereixen haver realitzat un procés de registre i la identificació mitjançant contrassenyes. Aquests serveis quedaran degudament identificats a la Web. L'enviament de dades personals implica l'acceptació expressa per part de l'USUARI de la nostra política de privacitat. L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic, a les presents Condicions Generals d'ús. L'accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos. L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis, productes i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats productes. Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin unes altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que ELISAVA, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari. ELISAVA es reserva el dret unilateral i sense preavís de donar de baixa a qualsevol USUARI que l'organització entengui que ha vulnerat les condicions que regeixen l'ús de la nostra pàgina web, sense que l'USUARI tingui dret a reclamació de cap tipus per aquest tipus d'accions. Així mateix, es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l'USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.


C. Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de ELISAVA i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l'usuari a tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Para quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quin és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps els conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

Responsable:

Fundació Privada Elisava Escola Universitària – ELISAVA (G63210215)

La Rambla, 30-32

08002 Barcelona

elisava@elisava.net

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • FORMULARIS DE CONTACTE I SOL·LICITUT D’INFORMACIÓ.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d'informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres programes formatius, activitats i serveis, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d'acceptació.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

Conservació: Una vegada resulta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

 • FORMULARI FES-TE ALUMNI.

Finalitat: Donar-li d'alta com Alumni i permetre'ls l'accés als serveis reservats als Alumni de la nostra web i informar-lo de les nostres programes formatius, activitats i serveis, així com enviar-li comunicacions comercials dels nostres productes, serveis inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si no s'oposa.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en donar-se d'alta a través del formulari i interès legítim de Elisava a mantenir informats als seus Alumni sobre els seus programes formatius i serveis si no s'oposen.

Conservació: Fins que l'Alumni sol·liciti la seva baixa i posteriorment durant els terminis legalment previstos.

 • FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ.

Finalitat: Gestionar la seva sol·licitud d'inscripció als nostres programes formatius i informar-lo de les nostres programes formatius, activitats i serveis, així com enviar-li comunicacions comercials dels nostres productes, serveis inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d'acceptació.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en emplenar formulari de preinscripció i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

Conservació: Fins a la fi de la tramitació de la seva sol·licitud d'inscripció si no ha generat una inscripció efectiva (nou tractament) i, en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

 • FORMULARI PER SOL·LICITAR UNA REUNIÓ AMB EL CAP D'ESTUDIS.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà per sol·licitar una reunió amb el cap d'estudis i informar-lo de les nostres programes formatius, activitats i serveis, així com enviar-li comunicacions comercials dels nostres productes, serveis inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marca la casella d'acceptació.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos la reunió a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

Conservació: Una vegada resulta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d'haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d'aquests.

 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l'usuari en sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic.

Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 • SUBSCRIPCIÓ A NOSTRA NEWSLETTER

Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres programes formatius, activitats i serveis que siguin del seu interès, fins i tot per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp).

Legitimació: El consentiment de l'usuari en subscriure's als nostres enviaments comercials i/o newsletters.

Conservació: Fins que l'interessat arrebossat el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats pels quals van ser recollits.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l'apartat A), indicant la referencia "Dades Personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l'empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Cookies

Aquesta pàgina web, únicament utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar cookies d'anàlisi, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat informació d'aquestes, que en tot cas s'instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l'usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d'aquests.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixi a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.


D. Responsabilitats

En posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari. L'USUARI assumeix l'exempció de qualsevol responsabilitat de ELISAVA per causes de força major, inclosos les fallades tecnològiques pròpies o aliens derivats de l'estat actual de la tecnologia. L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics. L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a ELISAVA per qualssevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets. ELISAVA queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel·lectual dels articles i imatges publicades al seu portal, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús de la mateixos. ELISAVA queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l'incompliment per part de l'USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privacitat, o qualssevol una altra reclamació per l'incompliment de la legislació vigent. L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament. L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús. Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals competents en cada cas.


E. Vigència de les condicions generals d'accés al web

Les presents Condicions Generals d'Ús han estat modificades amb data 24/05/2018 A qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: per favor, comprovi la data d'emissió en cada ocasió en què es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s'ha produït modificació alguna que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb Lant Advocats en info@lant-advocats.com o en www.lant-abogados.com.Summary
Full policy

Informació sobre cookies

Les  cookies són breus informacions que s'envien i emmagatzemen en el disc dur de l'ordinador de l'usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a un web. Les  cookies es poden utilitzar per recaptar i emmagatzemar dades de l'usuari mentre està connectat per facilitar-li els serveis sol·licitats i que no se solen conservar (Cookies de sessió), o per conservar les dades de l'usuari per a un altre tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (Cookies persistents). Les  cookies poden ser pròpies o de tercers.

Existeixen diversos tipus de  cookies:

 • Cookies tècniques que faciliten la navegació de l'usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix el web: identificar la sessió, permetre l'accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats ( videos, xarxes socials, etc.).
 • Cookies de personalització que permeten a l'usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració, etc.).
 • Cookies d'anàlisi que permeten l'anàlisi anònima del comportament dels usuaris de la web i que permeten mesurar l'activitat de l'usuari i elaborar perfils de navegació amb la fi objectiva millorar els llocs web.
 • Cookies publicitàries que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web.
 • Cookies de publicitat personalitzada que permeten la gestió dels espais publicitaris de la web sobre la base del comportament i hàbits de navegació d'usuari, d'on s'obté el seu perfil i permet personalitzar la publicitat que es mostra en el navegador de l'usuari.

Elisava utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal però capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

Per això, en accedir al nostre web, en compliment de l'article 22 de la Llei de Serveis de la societat de la informació, t'hem sol·licitat el teu consentiment per al seu ús.

De totes maneres, t'informem que pots activar o desactivar les cookies seguint les instruccions del teu navegador d'Internet:

Chrome

Configuració > Mostrar opcions avançades > Privadesa > Configuració de contingut.

Firefox

Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Configuració Personalitzada.

Internet Explorer

Eines > Opcions d'Internet > Privadesa > Configuració.

Safari

Preferències > Seguretat.

 

Per a més informació, pots consultar a l'Ajuda del seu navegador o a les pàgines de suport dels mateixos:

Chrome support.google.com

Firefox support.mozilla.org

Internet Explorer windows.microsoft.com

Safari www.apple.comSummary

RESPONSIBLE DECLARATION COVID-19 course 2021/22

Full policy

I declare, responsibly:

1. That I will not attend the Elisava facilities if during the last 10 days and/or at this time:

   1. I have symptoms compatible with COVID-19 (fever, cough, respiratory distress, discomfort, diarrhea ...).
   2. I have been positive for COVID-19 or have lived with people who are or have been positive.
   3. I have been in close contact with someone who has tested positive for COVID-19 or who has had symptoms consistent with this disease, and without     the use of protective equipment.

2. If I suffer from any of the following diseases or situations:

    1. Serious respiratory illnesses that require medications or ventilatory support devices.
    2. Severe heart disease.
    3. Diseases that affect the immune system.
    4. Poorly controlled diabetes.
    5. Moderate or severe neuromuscular diseases or encephalopathies.
    6. Pregnancy situation.
    I will only attend the Elisava facilities if I have assessed with my doctor the suitability of resuming face-to-face work activity.

3. If I had fever or had any of the symptoms compatible with COVID-19, if I am a worker or collaborator of Elisava I will inform the head of my department, and if I am a student, the coordination of the studies.

4. That I know the obligation to report the appearance of any case of COVID-19 in my family environment and to maintain close contact with the University in case of any incidence.

5. That I know and have read the Protocol of action against COVID-19

6. That in case of practical training, I also undertake to comply with all the instructions on occupational risk prevention provided by the internship center.

7. That I am aware that there will be a control of the use of the mask at the access to the building.